Detta är en animerad berättelse i Star Wars-sagan, som tar sin början där Episod II slutade. I stridslinjen till den intergalaktiska kampen mellan gott och ont, kommer Star Wars-fans att få återse välkända figuer som Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi och Padmé Amidala men även nya hjältar som Anakins Padawanelev, Ahsoka.
Ondskefulla skurkar, ledda av Palpatine, greve Dooku och general Grievous är beredda att ta över makten i galaxen. Allt står på spel och Star Wars-universumets framtid ligger i de modiga Jedi-riddarnas händer.
Måste säga att jag är inget stort fan av star wars men lite så bra var filmen faktist.. Om det kommer en fortsättning så kommer jag att titta på den.
I rollerna hittar vi Anthony Daniels som C-3PO, Ashley Eckstein som Ahsoka Tano, Christopher Lee som greve Dooku, Ian Abercrombie som Chancellor Palpatine / Darth Sidious, Matt Lanter som Anakin Skywalker, Matthew Wood som Battle Droids, Samuel L. Jackson som Mace Windu, Tom Kane som Yoda, James Arnold Taylor som Obi-Wan Kenobi / 4-A7 / Medical Droid
Genre: Som alla ser så är den tecknad.. Den går även under genren äventyr och action..

(det jag skriver om filmerna och betygen är vad JAG tycker och jag kan inte garantera att ni tycker likadant om filmerna som jag. Men jag kan rekomendera filmer och sen är det upp till er om ni tittar på den eller inte.)
Kommentarer

Skriv vad du har att säga:

Ditt namn?
Ska vi komma ihåg dig?

Kan jag nå dig via mail? (den publiceras ej)

Har du en blogg?

Nu till det du ville

Trackback