Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. En riktigt underbar film! Man blir helt tagen och det är klart ett mästerverk!
I rollerna hittar vi: Kristen Stewart som Bella, Robert Pattinson som Edward, Billy Burke som Charlie, Ashley Greene som Alice, Nikki Reed som Rosalie, Jackson Rathbone som Jasper, Kellan Lutz som Emmett, Peter Facinelli som Carlisle, Cam Gigandet som James, Elizabeth Reaser som Esme, Taylor Lautner som Jacob, Gil Birmingham som Billy,
Genre: Filmen är svår att placera... Men jag tycker den lutar mer åt romantik än skräck och action.. visst den funkar under de två också men mest under romantik..

(det jag skriver om filmerna och betygen är vad JAG tycker och jag kan inte garantera att ni tycker likadant om filmerna som jag. Men jag kan rekomendera filmer och sen är det upp till er om ni tittar på den eller inte.)
Kommentarer

Skriv vad du har att säga:

Ditt namn?
Ska vi komma ihåg dig?

Kan jag nå dig via mail? (den publiceras ej)

Har du en blogg?

Nu till det du ville

Trackback